Välkommen till Nöjdkundgaranti!

Vår symbol utgör ett mervärde för kunderna då företaget har en verifierad nöjdkundgaranti som ställer krav på företagen som får använda vårt sigill. Du som kund kan förvänta dig mer av anslutna företag. I gengäld får dessa företag en konkurrensfördel gentemot företag som saknar verifieringen.

Aktuellt

Nyanslutna butiker:

BVX – Bilvårdsexperterna

BVX är första bilvårdsföretaget som valt att erbjuda sina kunder en verifierad nöjd-kund-garanti för att förstärka sina mervärden och erbjuda kunden den trygghet garantin innebär

www.bilvardsexperterna.se

Bilvårdsexperten Sverige AB är Sveriges och troligen Europas enda leverantör av bilvårdsprodukter som erbjuder sina kunder en verifierad nöjd-kund-garanti. Det har genererat dom en kraftig tillväxt genom att kunderna kan känna tillit till att dom kommer få de resultat dom önskar.

www.bilvardsexperten.se

Mopedhjälm.se är nätbutiken med ett gott sortiment av snygga och prisvärda hjälmar för såväl cross, motorcykel, skoter och moped. Hos dom finns vår verifierade nöjd-kund-garanti för din trygghet som kund!

www.mopedhjalm.se

Fordonssajten.se har ett brett sortiment för dig och dina fordon. Allt från biltillbehör, verktyg, extraljus, bilvårdsprodukter med mera. Nu ansluten och verifierad av oss.

www.fordonssajten.se

Oseriösa butiker